01 02 03 Emilia Tuukkanen: Huomista odotellessa 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Huomista odotellessa

34
Tää päivä on sujunut aikamoisessa kaaoksessa. Viime viikon mahataudista toivuttua tajusin että hittolainen, kohtahan me oikeesti lähdetään Espanjaan kahdeksi viikoksi reenaamaan! Ja kuten mulla on tapana, jätin kaikki mahdolliset järjestelyt viime hetkeen.
   Tuli tossa äsken pikkupaniikkikin kun luulin hetken etten ollut ottanut lentokoneeseen muuta kun 10kg käsimatkatavarat :D ois voinu tehdä tiukkaa änkeä kahden viikon tavarat ja kaks bjj-pukua johonki pikkuvuittoniin.
   Espanjaan lähdetään pienellä porukalla treenaamaan kovaan seuraan, treenejä vetävät mm. Pablo Cabo ja Romulo Barral. Pablo Cabon seminaari Suomessa viime keväänä oli yksi parhaista seminaareista joille olen osallistunut, joten odotukset on nyt siitä syystä korkealla, kun samaan oppiin pääsee tällä kertaa kahdekis viikoksi.                
   Espanjassa dieettikin lähtee kunnolla käyntiin toisella viikolla, tosin se stressi hieman helpotti sen mahataudin tultua, paino putos ihan kohisten!
  Toiveet on kovat tältä reissulta, toivottavasti kehityn teknisesti paljon ja saan opitut uudet jipot siirrettyä hyvin mun omaan painimiseen. Välillä tuntuu että kehitys meinaa junnata paikallaan kun painii aina samojen ihmisten kanssa salilla, pitäisi saada enemmän vaihtelua sparreihin. Viikko Espanjasta tulomme jälkeen tuleekin norjalainen Ida Hansson pitämään seminaaria Jyväskylään, eli lähiaikoina ainakin vaihtelua on tulossa ihan riittämiin.
   Nyt vielä viimehetken hätäilyt ja pakkaukset, sitten vähän How I Met Your Motheria ja unille! Huomenna tähän aikaan olenkin jo Espanjan kuuman auringon alla, ahhh!
35 36 37 38