01 02 03 Emilia Tuukkanen: Normipäivä 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Normipäivä

34
Tänään on hyvä päivä! Aamulla heräsin yllättävän pirteänä 5.45 tekemään loikka/vetoreenin ja koulussa odotti iloinen yllätys kun aamutunti olikin peruttu :) Yritän olla asiasta hyvilläni enkä ajatella sitä faktaa että jos olisin tiennyt asiasta olisin voinut herätä vasta yhdeksältä...Treeni meni kuitenkin loistavasti, musta tuntuu että aamuisin saan usein itsestäni enemmän irti kuin jos tekisin fysiikkatreenin vasta illalla. Siinä on oma viehätyksensä lähteä lenkille ennenkuin kukaan täyspäinen on vielä herännyt ja aloittaa päivä hikoilemalla. Mä en tosin hikoile silleen söpösti tai seksikkäästi niinkuin tytöt yleensä tai miten tyttöjen kai kuuluisi hikoilla, vaan enemmän samaan tyyliin kun mua kaks kertaa isommat rekkamiehet hikipuvussa kesähelteessä. Sexy and i know it.

Saksanpähkinöitä, mustikoita, puolikas avocado,
 maca-jauhetta, chia-siemeniä, banaani ja raaka kananmuna
   Aamutunnin peruuntumisen takia mulla oli harvinainen tilaisuus syödä lounas kotona, ja kaikesta ajasta huolimatta paistoin vaan naudan jauhelihaa ja keitin kasviksia :D Jälkkäriksi sitten pari palaa raakasuklaata ja takaisin koululle. Koulusta mä pääsin sen verran myöhään että treeneihin on vaan pari tuntia joten mitään kovin raskasta en viitsi syödä. Oon todennut smoothiet hyviksi välipaloiksi, kun niihin voi tunkea kaikkea mahdollista terveyskamaa kerralla ja niistä saa aika täyttäviäkin kun ei tyydy pelkkään mansikka-banaani-jogurtti-smoothieeseen. Itse syön usein aamupalaksikin smoothien, ne on vaan niin helppoja ja nopeita ja herkullisia että aamutärinässäkin ennen minkäänlaista tietoisuuden tasoa sen saa edes jotenkin aikaiseksi :) Tänään join ennen treenejä mustikka-banaanismoothie muutamilla lisäyksillä, jotka tekee siitä terveellisemmän, täyttävämmän ja proteiini- ja kaloripitoisemman. Raaka kananmuna tekee smoothiesta kuohkean ja vaahtoisen, ihan kuin siinä olisi maitoa. Ei tolla tosin kaksia treenejä jaksa vetää (tänään on ensin tyttö bjj 1,5h ja sen jälkeen normaalit lukkopainitreenit 1,5h) joten otan treenien väliin evääksi raakasuklaata ja pähkinöitä. 
valmis smoothie!

   Tässä tänään oon taas miettinyt mitä hittoa tää blondi tekee tietotekniikan opintojen parissa, kun kaveri tekstasi heidän oppituntinsa aiheen: "getchar on tulosparometrin palauttava funktio" öööööööööö?? Itsehän kolmantena koulupäivänä tuskailin kun en saanut konetta käyntiin ja olin ihan varma että siinä on joku vika kunnes vieruskaveri napsautti vähän liiankin syvään huokaisten mun näytön päälle :D Niin mielettömät it-taidot mulla on! Ja oon aivan hukassa kaikkien wordien, excelien ja steve jobsien kaa. Onneksi mun luokalla on toinenkin tyttö joka on melkeen yhtä kujalla kun mä, ei tarvi yksin nolostua aina ku en tajua mitä opettaja pyytää tekemään.


   Ei muutaku reeneihin sitte taas!
35 36 37 38