01 02 03 Emilia Tuukkanen: terrrve! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

terrrve!

34
Nyt se sitten alkoi mullakin tämä bloggaaminen! Tarkoitus on kirjoitella mun treeneistä, ruokavaliosta, päivän kiukutuksista ja muista jutuista.
Kimura-lukko
    Tulinkin juuri kotiin @leticin tyttöjen omista bjj/lukkopainitreeneistä ja nyt on kyllä pakarat jumissa loppupeppujumpan ansiosta :D siitä saa syyttää kyllä vaan ihan tätä itseään kun minähän ne reenit vedän ja suunnittelen mutta aina on kiva vähän valittaa. Aamulla kävin jo tunnin rennolla lenkillä, tosin viimeinen 10min meni vähän liian rankaksi ku oli iiihan pakko taas yrittää ohittaa joku viaton edelläjuoksija, yritys epäonnistui surkeasti ja sai taas vähän miettiä että oisko välillä ihan fiksua hillitä tota kilpailuviettiä :D mut ei kai ilman semmosta luonteenpiirrettä voi menestyä, ainakaan tässä lajissa.  
   Pitäisi alkaa vähitellen katsomaan painoa lokakuussa järjestettäviä London Openeita varten, sinne alle 53,5kg sarjaan olis semmonen 4 kiloa pudotettavana kun punnitus tehään gi eli se bjj-puku päällä. Painonpudotus on kyllä aivan yhtä tuskaa, viimeksi lähti kaikki kilot jostain syystä vatsasta, housujen koko ei edes muuttunut mutta vatsa oli kisapäivänä yhtä paksu kun mun käsi :D se hiton peppu ei vaan suostu yhteistyöhön. Jos tällä kertaa sais vähän fiksummin painoa lähtemään ja jaksaisi yhä otellakin.
    Ruokavalio ei sinänsä muutu sillä syön normaalistikin paleo-dieetin mukaan eli lyhyesti sanoen mahdollisimman puhdasta ja luonnollista ruokaa, mutta annoskoot saa kokea kyllä järkyttävän pienennyksen. Onneksi meillä on koulussa Lahden Ammattikorkeassa hyvät lounasvaihtoehdot ja aina on löytynyt jotain mullekin sopivaa, esimerkiksi yhtenä päivänä oli aivan taivaallista pinaattilohta. Ja hintakin on ihan säälittävä 2,60e, tosin nyt kun dieetti alkaa hinta vielä laskee 2,10 euroon kun pitää alkaa syömään lähinnä keittoa ja/tai salaattia. Mut on se sitten sen arvoista jos kisat menee hyvin :)

   Nyt alkaa sitten illan rentoutuminen HIMYM-maratonin ja raakasuklaan kera, hejdå!

35 36 37 38