01 02 03 Emilia Tuukkanen: 4 päivää enää London Openeihin! Apua! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

4 päivää enää London Openeihin! Apua!

34
Yleensä mä jännitän kisoja jo kuukaus etukäteen maha kippurassa ja menetän yöunet mut nyt oon ollut mystisen rauhallinen..tähän asti! Tänään se iski, ei hemmetti 4 päivää mun isoimpiin kisoihin tähän mennessä!! Ja painoaki on vielä ihan liikaa pudotettavana, 1,5kg, vaikka kaikki farkut yms. tiukat vaatteet roikkuukin jo päällä. Joudun vetämään aika paljon nesteistä vikoina päivinä, enpä malta odottaa taas sitäkään ku ei saa edes vettä juoda.. Mun sarjoissa on sekä BJJ London Openeissä että No Gi Em:ssä kovia mimmejä, mut pitää vaan aatella et jos mä haluun olla paras nii mun pitää voittaa parhaat :) Mut hitto että jännittää.. Oiskohan liian myöhästä vaikka murtaa nilkka...? :D
   Viime yönä oltiin porukalla katsomassa Metamorista, bjj-kutsukilpailua (ottelijoina mm. Roger Gracie, Buchecha, Andre Galvao, Caio Terra yms), jossa oli 6 superfightia maailman huippujen kesken submission only/20min -säännöillä. Valvottiin siis suunnilleen puoli yhdestä yöllä kuuteen aamulla kattoen jiu-jitsua, hullujen hommaa! Ja nyt on kiva pikku hedari ja aivan ihme olo muutenkin. Edellisenä yönä valvottiin katsomassa UFC:tä livenä nii nyt on kahen yön unet nukkumatta :D Metamoriksessa siisteintä oli mun mielestä "pikkumiesten" Caio Terran ja Jeff Gloverin matsi, todella tekninen matsi, Caio Terra sanoikin voitettuaan että he näyttivät millaista jiu-jitsu heidän mielestään on, ei mitään voimavääntämistä vaan tekniikkaa ja flow'ta. Asiaa!
Tällä fiiliksellä lähtee vika reeniviikko ennen kisoja käyntiin :)
   Tänään illalla Lahden Gentaille treenaamaan, nyt ei tosin enää painita kovalla temmolla vaan tehään vaan niitä omia juttuja ja haetaan hyvää fiilistä :) Tässä vaiheessa ennen kisoja ei enää opi mitään uutta tekniikkaa matseihin, voi ainoastaan satuttaa itsensä painiessa liian kovaa.
35 36 37 38