01 02 03 Emilia Tuukkanen: Harmaa arki alkoi 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Harmaa arki alkoi

34
Kyllä masentaa olla Suomessa! Harmaata, kylmää, sateista säätä ja miljoona kouluhommaa hoitamatta (asiaa ei helpota se, etten tajuu niistä tehtävistä yyyhtään mitään). Ja mulla ei oo muutenkaan ollut pää jumissa niin pahasti ku tänään! Varsinkin tyttö-treenejä vetäessä tuli semmonen fiilis että pitäsköhän jonkun muun vetää treenit tänään kuitenkin :D Huomaa ettei ole nukkunut kunnolla viime öinä...
   Onneksi dieettiin ei oo hajonnut pää vielä, kun se on tosiaan kestänyt jopa vuorokauden suunnitellun kahden viikon sijaan, HUPS! Tosin Espanjassa mättämisen jälkeen puhdas ja terveellinen ruoka maistuu aika hyvältä, ja on kiva pienentää määriäkin. Mulla kun on paha tapa syödä samoja määriä kun mua 30kg isommat miehet... Ja mulla on tosi huono itsekuri sillon kun ei oo ihan pakko pudottaa painoa. Nyt kun on oikeesti pakko pudottaa kiloja, ei oo niin vaikeeta kieltäytyä herkuista, mut sillon kun voi vielä huijata itteään että "mul on viel ihan hyvin aikaa alottaa dieetti ens viikolla vasta" tulee syötyä isoja annoksia ja usein. Huomenna käyn vaa'alla tarkistamassa painon todellisen laidan, oon sitäkin hommaa vältellyt lahjakkaasti, kun veikkaan että totuus ei tunnu kovin hyvältä :D Mut tietää sitten tarkan grammamäärän mitä per päivä päivä pitää saada tiputettua.
Treenien jälkeinen ateria, kana-kaalipaistos jonka sekaan on rikottu kananmuna, pinaatti-paprikasalaatti ja porkkanaa sekä jälkkäriksi klementiini. 
   Tässä on nyt samalle kuulle tulossa dieetin, koulun rästitehtävien ja kisojen lisäksi vielä yks stressinaihe, muutetaan nimittäinmun poikaystävän Aleksin ja sen parhaan ystävän Santerin kanssa kolmisteen asumaan! Siitä voi tulla joko aivan parasta tai sitten ihan hirveä katastrofi :D Mut eipä sitä myöhemmin elämässä voi enää asua samanlailla kimpassa, nyt siihen on mahtava mahdollisuus :) Mut on myönnettävä et vähän jännittää!
35 36 37 38