01 02 03 Emilia Tuukkanen: Ida Hanssonin seminaari 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Ida Hanssonin seminaari

34
Lukkopainitreeneissä tehtiin tekniikkana mm. selkäänmenoa
Joka ikiseen lihakseen mun kropassa sattuu! Perjantaina oli 1,5h treenit illalla, ja jalkojen lihaksiin sattui hiukan jo valmiiksi aamun loikkatreenin takia. Lauantaina oli komet 1,5h treenitja sunnuntaina vielä kahdet, ja niiden lisäksi vedin illalla vielä tyttöbjj-treenit Lahdessa... Ida veti todella hyviä treenejä ja tekniikat osu tosi hyvin mun omaan tyyliin painia. Pääsin paljon myös sparraamaan Suomen huipputyttöjen kanssa, on aina omalla tavallaan siistiä saada turpaan omankokoselta tytöltä :) Siinä kehittyy paljon paremmin kun jos aina painii vaan poikien tai itseä huonompien tyttöjen kanssa. Idan kanssa painiminen olikin sit vielä jostain ihan muusta maailmasta :D
Treenien jälkeiset eväät hotellilla :D "nam"
   Oli kivaa muutenkin ollu Ellun kanssa viikonloppu Jyväskylässä, hotellissa kateltiin illalla vaan Simpsoneita ja valitettiin kilpaa lihaskipuja. Ruokailut oli vähän hepposia vaan kun ei päässyt kokkailemaan omaan keittiöön, mutta ihan hyvin siitä selvittiin. Painokin oli pudonnut viikonloppuna tosi hyvin, tänään aamupaino oli 54,6kg, JES!
Elina, Ida Hansson ja mää!
   Aina kun pudottaa painoa, tulee ajatelleeksi (nyt kyllä joku suuttuu vielä...) että miten helppoa laihduttaminen loppujenlopuksi oikeesti on. Kaikki on kiinni omasta tahdosta ja itsehillinnästä vaan. Onhan se toki helppo mun sanoa, kun en ikinä ole ollut ylipainoinen, mutta oon mä silti joskus elänyt pizzan ja mäkkärin voimilla, ja vetänyt suklaalevyn joka päivä. Ja niitä elintapoja ei kyllä oo ikävä! Vähitellen kun opin ruokavaliosta ja ravinnosta enemmän, aloin vaihtaa esimerkiksi leivän pähkinöihin, pastan kasviksiin ja lisäsin hedelmiä välipaloina.
ahh, kotona jälleen<3 ahventa porkkanan, bataatin, salaatin ja munien kera

    Musta tulee dieetillä aina paljon luovempi kokkailija kun sitten normaalisti. Nyt on uunissa siemennäkkärit, joissa on pelkkiä erilaisia yön yli lionneita siemeniä ja vettä :) Mantelilettujakin aloin tehdä kun piti keksiä jotain "herkkua" painoapudottaessa. Muutenkin mua kiinnostaa miten mä voin pudottaa painoa näinkin epäterveellisen alas mahdollisimman terveellisesti ja niin, että saisin silti kaikki tarvittavat ravintoaineet. Superfoodit onkin suuressa osassa mun ruokia, lisäilen jotain jauheita yms. aina kaikkeen maholliseen :)
35 36 37 38