01 02 03 Emilia Tuukkanen: :) 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

:)

34
Tänään on ollut mahtava päivä! Käytiin Santerin kanssa katsomassa kahta eri asuntoa mulle, Aleksille ja sille ja molemmat oli aivan mahtavia. Huomenna saa niistä tietää sitten lisää... :) Hiukan stressi helpottaa kun tosiaan on nykyiset kämpät jo irtisanottu, hetken jo mietin että nukutaankohan me torin laidalla pummipuistossa kamojemme kanssa. Ja päivän kruunasi iltatee Ellun ja Fanni-vauvan kanssa <3 Sai taas vähän avautua kaikesta naurettavasta draamasta mitä on meneillään :D Naiset on vaan niin hiton vaikeita välillä!
  Hyvän päivän kunniaksi aattelin tehä vähän listaa mun mielestä mahtavista asioista :)

1. Tiskikone <3 mulla alkas niin keittää jos pitäs jokanen kippo pestä käsin.. Joutusin aika nopeesti siirtymään kertakäyttöastioihin ku kaikki astiat ois likasena.

2. World's greatest dad! Ja mun isi tietenki! Siihen voi aina luottaa, ku on lompakossa pelkkiä kuitteja, en osaa kasata huonekaluja tai en tajuu matikasta mitään.

3. TV-sarjat. Kipeenä oleminen ois sata kertaa vituttavampaa jos esim. Big Bang Theory, Frendit,The Walking Dead ja How I Met Your Mother ois jääneet tekemättä.

4. Kipeenä olemisesta puheenollen (tän ehkä pitäis olla eka kohta koska tää on oikeesti parasta): Kipeenä syödyistä kaloreista ei voi lihoa! Kipeenä oleminen tarkottaa: kuumetta, mahatautia, pääkipua, lihaskipua, yleisesti huonoa oloa ja kiukutusta.

5. Puhtaat lakanat, ku kömmit niiden väliin ekan kerran aaahhhh!

6. Se kun joku on tehnyt yllätyksenä sulle ruoan valmiiksi ku tuut reeneistä aivan kuolemanväsyneenä ja nälissäs.

7. Tilipäivä <3

8. Hyväntuoksuiset hoitoaineet ja  vartalorasvat yms. Ei oo helpompaa tapaa hemmotella itseään ku laittaa jotain ihanantuoksuista vartalovoita iholle.

9. Se kun treenit on menneet aivan täysin putkeen, oot vetäny vähän enemmän rinnalle ku viimeks, sait taputettua jonkun joka on ennen vienyt sua ku märkää rättiä, oisit voinu vaan jatkaa juoksemista vaikka ikuisesti sen reeniohjelmassa lukevan minuuttimäärän jälkeen tai oli vaan ihan sairaan makeet uudet reenikuteet päällä.

10. Täydellisten farkkujen löytäminen! Aina on jotain vikaa, peppu näyttää littanalta/läskiltä/pitkältä, lahkeet on liian leveät, malli on kiva mut väri joku pissis-vaalee tai sit niiden hintalapussa on vaan liian monta numeroa.

Ja vielä extrana... Pizzeria Babylonin ranskalaiset ! Parasta roskaruokaa mitä maa päällään kantaa.

Mahtava aamu: espanjalainen LaMega-radio soi, valkoista teeä ja kaurapuuroa, jossa on mustikoita, chia-siemeniä sekä maca- ja lucuma-jauhetta.
Dieetti on tänään myös sujunu hyvin, aamupalaksi söin kaurapuuroa, koulussa oli punajuurikeittoa, jonka kanssa söin salaattia ja erilaisia siemeniä, kotona kanaa, kananmunaa ja pinaattia ja nyt iltapalaksi herkkusmoothie. Ei oo edes tuntunu siltä että pudotan painoa ku on ollut niin hyvää ruokaa :)
35 36 37 38