01 02 03 Emilia Tuukkanen: älä tule flunssa, älä tule flunssa... 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

älä tule flunssa, älä tule flunssa...

34

Tänään oli herätessä hirveän tukkoinen ja kummallinen olo, apuaaa! Tosin aika usein ennen kisoja tulee kyl kipee olo.. Toivottavasti ei oo vakavampaa. Eilen olin Herbalifen seminaarilla Lahdessa, sieltä sain kyl paljon uutta tietoa tuotteista ja ravinnosta, sekä pääsin esittelemään itseäni sekä bjj:tä yleisölle, se oli mahtava tilaisuus! Nyt juon paljon valkoista teetä jossa on hunajaa ja vähän sitruunaa ja toivon parasta :)
Siemenkanaa ja pinaattisalaatti
Tein muuten tossa yks päivä parasta kanaa tähän mennessä :D Ihan perus paistisuikaleista siis, ja ihan tavallisilla mausteilla mut kun lisäsin ihan lopuksi muutaman lusikallisen chia-siemeniä ja seesaminsiemeniä, voi hitto miten hyvää siitä tuli. Eilen aamupalaksi tein kans vähän erikoisemman aamupuuron, yleensä laitan Herbalifen pirtelöjauheen ja protskut yms. smoothieen mut nyt halusin jotain tukusampaa. Keitin siis kaurapuuron ja sekotin kaikki jauheet sinne :D Lisäksi laitoin maca-jauhetta, acaita ja hasselpähkinärouhetta. Nii ja mustikoita! Oli oikeesti hyvää ja täyttävää, ei ollu nälkä moneen tuntiin :)

Herbalife-acai-puuro

Evässalaatti: siemenkanan jämät, kalkkunajauhelihaa, suppilovavahveroita, sipulia, kananmunia, avokadoa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja paprikaa

35 36 37 38