01 02 03 Emilia Tuukkanen: ?? 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

??

34
Minkähän takia on yleisesti paljon ymmärrettävämpää ryypätä ja sekoilla viikonloput, syödä roskaruokaa niin paljon kun ehtii ja katella telkkaria aamusta iltaan sohvalla mädäntyen kuin elää terveellisesti ja urheilla? Mua on aina ihmetyttänyt se reaktio, mikä ihmisissä syntyy, kun kertoo elämäntavoistaan, etenkin ruokavaliosta ja treenimääristä. "Eikö sulla oo muuta elämää?", "kuka jaksaa tommosta?" ja "eiks sua harmita että missaat kaiken kivan?" Minkä kaiken kivan mä oikeen missaan sillä että urheilen ja tähtään korkeemmalle kuin oman luokan toisiks paras kaljanjuonnissa?

 Mä ainakin oikeasti nautin siitä, kun treenit on menneet hyvin, oot aivan poikki, hikinen ja ällöttävä ja kaikkiin lihaksiin sattuu, paljon enemmän kuin siitä tunteesta mikä on aina cheat dayna kun oot mättäny paskaa hirveet määrät ja makaat sohvalla maha kipeenä. Ja se on ihan normaalia monille joka päivä. Nii millä hemmetin järjellä se on normaalimpaa ja siistimpää kun urheilijaelämä? Mä koen että saan tälläsestä nuoruudesta paljon enemmän hienoja muistoja ja tarinoita vanhana kerrottavaksi kuin jostain kännisekoilutarinoista, nyt mulla on sitte ainaki oikeesti jotain saavutuksia mistä voi olla ylpeä. Ja oon ihan varma et oon sitte yks cooleimmista mummoista ku kerron kuinka kuristin joltain tajun pois tai rikoin jonkun käden matsissa.

Mut tottakai on usein semmoi tunne ettei huvittais mennä treeneihin, dieetillä kiroan tän koko lajin ja elämän muutenkin syvimpään helvettiin ja ois hauskaa olla nätti ja laitettu koko päivän eikä punainen ja hiukset hikisenä latvoja myöten. Mut esimerkiksi ku Lontoossa seisoin palkintojenjaossa korkeimmalla paikalla, kaikki oli sen arvoista ja enemmänkin.

Nyt yritän karkoittaa tän pikkuflunssan, jotta oon kunnossa viikonlopun SM-kisoissa, ja sitten aletaankin tähtäämään taas korkeammalle, BJJ EM-kisoihin Portugaliin tammikuussa :)
Flunssankarkottajat: Herbalifen RoseOx-, monivitamiini-, kuitu-&yrtti- ja rauta-&c-vitamiinipuristeet sekä siemennäkkäreitä kinkulla ja kurkkusiivuilla
35 36 37 38