01 02 03 Emilia Tuukkanen: :)))) 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

:))))

34
Ellulle väännän americanaa tyttärensä Fantsun ihmetellessä 
Tänään on ollut mahtava päivä! Aamulla kävin kahvilla mun ystävän Chaun kanssa ja oli huippuhauskaa, sitte katsottiin Santerin kanssa taas miljoona jaksoa Gossip Girliä ja katottii sille makeet 50-luvun vaatteet sen koulun juhliin. Iltapäivällä äippä vei mut superfood-ostoksille ja nyt on kaappi täynnä taas kaikkea goji-marjoista macaan ja kaakaonibseihin, namm! Ja tottakai tyttötreenit, kuten joka tiistai, piristi vielä mun iltaa. Tänään vedin tosi tekniikkapainotteiset treenit, käytiin alkulämmöissä peruskäsilukkoa ja triangelia ja niiden puolustusta sekä mun lemppari-lievekuristus sidesta päältä ja samasta positiosta vielä americana-lukko. Ite en kyllä sparrannut loppuun koska oon ollu kipee ja kisat oli just, nyt on harvinaista ansaittua lepoa :)

Tämä mua odotti treeneistä kotiin tullessa :) kuvasta puuttuu se tärkein, eli jälkkäri :D
Illan kruunasi Aleksin järkkäämä yllätys, kun tulin treeneistä kotiin mua odotti herkku-tomaattikeitto, patonkia, mehua ja omnomnom jäätelöä mustikoiden ja sulatetun suklaan kera.... Aaaahhhhh. Ja romanttinen leffa (:D), Ice Age 4, joka oli aivan sairaan hauska, nauroin ihan katketakseni :D ja niin nauro Aleksikin. Eli kaikin puolin mahtava päivä. Ainoa varjopuoli on kouluun meneminen huomenna kahdeksaksi, bläääh.


Huomenna illalla meenkin sitten taas pitkästä aikaa normaaleihin treeneihin Gentaille, saa nähdä miten kunto kestää ja henki kulkee. Öitä!
35 36 37 38