01 02 03 Emilia Tuukkanen: Herbalife, uus tulokas mun ruokavaliossa 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Herbalife, uus tulokas mun ruokavaliossa

34
Välipalana vihersalaatti puolikkaalla ompulla
Alotin tänään parannellun ruokasuunnitelman Herbalifen tuotteilla. Ruokavalio sinänsä ei mihinkään muutu, lisäillään vaan vähän ravintolisiä ja hyvin imeytyvää proteiinia yms puristeiden ja jauheiden muodossa sekä aikataulutettiin mun ruokailut niin että saan tasaisesti tarvittavia ravintoaineita pitkin päivää. Lisäksi pitäisi saada lisäpuhtia treeneihin kun ruokailut ja ravintolisien ottaminen on suunniteltu niin että parhaat fiilikset olis just reenien aikaan. Tässä nyt sitten seuraillaan miten tää toimii :) Sillä vaikka syönkin terveellisesti, en oleikinä tullut laskeneeksi tarkalleen minkä määrän mitäkin hivenainetta tms tarvisin ja mihin aikaan päivästä. Ja ammattimaiseen urheiluun ei kuulu pelkkä kova treeni vaan pitäisi myös syödä samalla keskittymisellä kuin treenatakin.

Aloin syömään päivittäin:

Lounas: kanaa, keitettyä bataattia ja porkkanaa sekä paprikaa ja kurkkua
-monivitamiinivalmiste
-kuitu- ja yrttipuriste
-Cell-U-Loss c-vitamiini + rautapuriste
-formula 1 pirtelöjauhe
-formula 1 sport
-proteiinijauhe
-rebuild strength -ja endurance -palautusjuoma
-RoseOx-antioksidanttipuriste (ei ihan päivittäin)
-Prolong-urheilujuoma

Lisäksi 30min treenejä ennen otan NRG(Natural Raw Guarana)-puristeen.Aamupalan jälkkäri: tuoretta vesimelonia, appelsiinia ja ananasta

Outoa syödä niin monta tabua ja läträtä noiden jauheiden kanssa kun en ikinä oo oikein käyttänyt mitään lisävalmisteita, en edes palautusjuomia (typerää, tiiän) mut eiköhän noihin totu. Tavoitteena on saada suorituskykyä nostettua ja ravintoaineita imeytymään tehokkaamin. Ja ehkä jopa mun normipainoa hilattua vähän alemmas jotta ei tarvis pudottaa 10% painosta aina kisoihin :D Oon aika innoissani tästä projektista, toivottavasti tää toimii mulle! Ja oon menossa Herbalifen kansainväliseen seminaariin Lahden messukeskukseen parin viikon päästä, siellä on myös kaikille ilmainen osuus lauantaina eli tervetuloa! :)
35 36 37 38