01 02 03 Emilia Tuukkanen: Huomennaaaaaa.....! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Huomennaaaaaa.....!

34
Kohta lähden Helsinkiin katsomaan värivöisten miesten sm-kisoja ja hakemaan fiilistä huomiselle omiin matseihin :) Mun treenikavereilla on kaikilla matsit tänään joten huomenna joudun sitte yksin jännittämään otteluita :D Mut tänään jännitän ihan yhtälailla Santerin ja Tommin matseja, varmaan enemmän kuin omia :D Tästä flunssasta on ollut se hyöty, etten oo kauheesti jännittänyt kisoja. En oo tällä viikolla kertaakaan mitannut kuumetta, koska sitten jos sitä olis ollut, se olis ollut aika iso henkinen miinus mun fiilikselle. Heikoin olo on onneksi jo takana, nuhaa ja kurkkukipua on enää vähän.

Oon siis valmistautunut tällä viikolla kisoihin vaan juomalla litroittain teetä ja löhöämällä. Tiistaina kävin vikan kerran salilla vetämässä tyttötreenit mut sillon en enää ite tehnyt yhtäänmitään, sekä flunssan että kisojen takia. Mulle on sopinut hyvin ennen kisoja se, etten treenaa sillä edeltävänä viikkona enää juuri ollenkaan.Sillon kun tarvii vetää painoa alas on ollu eri juttu, ku on pitäny vähän jumpata sitä varten. Mut nyt kun ei oo painosta huolta (Suomessa pienin painoluokka on alle 58,5kg, esim Lontoossa ottelin alle 53,5kg -sarjassa) on saanut rauhassa kölliä.


Kalkkunajauheliha-risotto: keitä riisit ja porkkanasiivut samassa kattilassa. Paista jauhelihan kanssa sipulia ja valkosipulia, mausta. Sekoita kypsä riisi, porkkana, ja liha pannulla, riko sekaan kaksi kananmunaa, paista ja sekoita hyvin kunnes kananmunat ovat hyytyneet ja sekoittuneet tasaisesti risoton joukkoon. Näin saat risotolle "kastikkeen" ja hyvää makua ilman maitotuotteita
Näitä käytän päivittäin :) Muista näkeekin mitä ne on mutta vihreässä rasiassa  vasemmasta yläreunasta eteenpäin:  NRG-guaranapuriste, monivitamiini, d-vitamiini&kalcium-puriste, kalaöljykapseli, cell-u-loss(rauta&c-vitamiini) ja kuitu-&yrttipuriste. Suosittelen!
Eipä siis muuta ku matka kohti Helsinkiä ja Pasilan urheiluhallia, bjj-sm-kisat 2012 alkaa! :) 
35 36 37 38