01 02 03 Emilia Tuukkanen: Perushuttuu :) 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Perushuttuu :)

34
Vähitellen on taas reeniarki palannut entiselleen kisojen jälkeen.On meinannu vähän olla motivaationpuutetta, tekis mieli vaan löhöö ja katella Gossip Girliä Santerin kanssa mut jossain vaiheessa se arse on vaan nostettava sohvalta. Tänään aamureeneissä painin Santerin kanssa suunnilleen 1h 20min semmosta semikevyttä tekniikkasparria ja sain tosi hyviä tekniikoita ja omia juttuja haettua ja kehitettyä, vaikka turpaan kyllä tuli :D

Illalla käyn ensin vetämässä jollekin Lahden Ammattikorkeakoulun ryhmälle bjj-tutustumisreenit ja sen jälkeen menen sitte @leticille normireeneihin. Muuten treenaan Lahden Gentailla tosiaan mutta torstaisin käyn toisella salilla, samalla salilla jossa toistaiseksi vedän niitä tyttöjen omia bjj-reenejä.

Tänään katsotaan mulle myös uutta reeniohjelmaa tammikuun BJJ EM-kisoihin asti, muutetaan mun treenien painopistettä enemmän tekniikan puolelle ja muutenkin vaihtuu fysiikkatreenien sisältö. Kivaa :) Noissa hommissa Aleksi on ihan korvaamaton, se tekee mulle ohjelman ja on aina saatavilla jos on kysyttävää.

Laiskottaaaaa!
Nyt kun on muutama tunti vielä aikaa löhöillä kotona, katon Big Bang Theoryy ja napostelen hedelmiä. Nyt on vähitellen aika myös siistiä ruokavalio takaisin ruotuun, kisojen jälkeen on tullut joka päivä syötyä niin paljon paskaa etten ees kehtaa kertoa :D Mut jos sitä vähitellen sais taas aikaseksi syödä kunnolla ja terveellisesti.
35 36 37 38