01 02 03 Emilia Tuukkanen: reeniä, reeniä 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

reeniä, reeniä

34
Tänään on treenimielessä aika rankka päivä. Aamulla menin kasilta tekemään puntin (n. 45min) ja painimaan kevyesti (n.20min), ja kymmeneltä tein kehonhuoltoharjoituksen, jolloin lämmittelin 15min kahvakuulalla ja hyppynaruilla, rullailin sen jälkeen kevyesti paikkoja auki (eli kuperkeikkoja sivuille, niskaseisontaa, yms yms) ja sitten kävin 25 sekunnin venytyksillä koko kropan läpi huolellisesti. Ennen punttia join smoothien, jossa oli vettä, puolikkaan greipin mehu, banaani ja Herbalifen pirtelö- ja proteiinijauhetta. Reenin aikana join veteen sekoitettu Prolong-juomaa ja 24hydrate-jauhetta. Toi Prolong on samaa kamaa kun mitä join London Openeissa painonpudotuksen jälkeen heti punnituksesta läpi päästyäni, joka autto saamaan voimat takasin niin rajun fyysisen rääkin jälkeen ja valmiiksi ottelemaan.

Papusörsseli
Lounas oli tänään harvinaisesti lihaton, tein ihan sairaaaaaan hyvää papukastiketta bataatin ja porkkanan kaveriksi. Liotin yön yli ruskeita papuja ja tänään sitte keitin niitä siinä liotusvedessä pari tuntia kunnes siitä tuli semmosta sakeaa mössöä. Lisäsin pilkottua sipulia, valkosipulia ja tomaattia sekä mausteita niin ah kuinka hyvää tuli! Sen kaverina söin vaan tuoretta pinaattia kun mulla ei oikeen meinaa olla nälkä kun yhtäkkiä on ton Herbalife-ruokasuunnitelman myötä proteiininsaanti noussut niin paljon entisestä ja muutenkin ravinnonsaanti säännöllistynyt. Mut ainakin saan tarvittavia ravintoaineita tasasesti :) Huomenna käyn ekaa kertaa kisojen jälkeen vaa'alla ja sit alanki tarkemmin seurailemaan mun painoa ja sen kehitystä tän Herbalife-projektin myötä, jännä nähdä lähteekö se siitä pikkuhiljaa putoamaan ja rasvaa vähennettyä mun kropasta. Olis nimittäin aivan parasta jos ei tarvis pudottaa kun pari kiloa kisoihin!

Kohta lähden vetämään Lahden Ammattikorkean jollekin oppilaskuntaryhmälle tunnin lukkopainitreenit ja sen jälkeen on sitte vielä omat 1,5h bjj-reenit, voi ollaettä pikkusen väsyttää illalla!


35 36 37 38