01 02 03 Emilia Tuukkanen: SM-kisat lähenee.. 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

SM-kisat lähenee..

34
Nyt kisojen taas lähestyessä treenit kovenee. Tällä ja viime viikolla oon paininut ihan älyttömästi, paljon lyhyitä mutta tehokkaita eriä, tilannetaisteluita ja drillejä. Monen sparrin jälkeen on ollut aivan kaikkensa antanut olo, tehnyt mieli vaan maata ja itkeä kun on hapottanut niin pahasti mutta silleen sitä kehittyy ja matsissa se sitten toivottavasti palkitsee. Oon paininut myös normaaliakin enemmän itseäni huomattavasti isompien (ja parempien) kanssa, en saa yhtäkään guardin ohitusta tai sweeppiä mutta yritän silti loppuun asti, niin eiköhän oman kokoisten tyttöjen kanssa sitten tunnu pikkusen helpommalta. Ainakin Lontoossa vastustajat tuntuivat pääosin ihanan ja yllättävän kevyilta ja heikoilta :D

Syömisessä oon pikkusen lipsunut, ta siis en dieetin jälkeen ole siistinyt kaikkea huonoa, esim leipää, pois. Oon myös herkutellut normaalia enemmän. Mut onneks ei tarvitse sm-kisoihin pudottaa painoa kun sinne on vaan alle 58,5kg-sarja. Mut Herbalife on tuntunut kyllä hyvältä, aineenvaihdunta on korkealla ja jaksan reeneissä hyvin vaikka onkin ollut tosi rankkoja painisessioita. Lauantaina ja sunnuntaina oon Herbalifen kansainvälisellä seminaarilla Lahden messukeskuksessa pyörimässä ja pikkusen esittelemässä itteäni. Jännittää :)))

Mietin tässä yks päivä sitä miten mun käsitykset treenaamisesta on muuttuneet. Esim ennen jos harrastin liikuntaa (huom. en kutsu sitä edes urheiluksi :D) 5 kertaa viikossa, mun mielestä se oli tosi paljon. Nyt siitä tulee huono omatunto koska se on niin surkean vähän, ellei tietenki oo kevyempi viikko vuorossa. En myöskään olis muutama vuosi sitten salibandya vielä harrastaessani ikinä vienyt mun kroppaa ja suorituskykyä  näin äärirajoille asti, kovaa treenaaminen ja hapotus on saanut ihan uusia ulottuvuuksia :D Mun mielestä myös tuplatreenit (ensin 1,5h thai-nyrkkeilyä ja heti perään 1,5h säbä-reenit) oli hyvä asia ja tarkotti vaan sitä että laihtuisin enemmän tai jotain, mut nyt tiedän et 3h reenit putkeen on ihan järjettömät, eikä lihakset jaksa kehittyä niin kauaa, etenkin kun puhutaan painimisesta ja muutenkin kovatempoisesta treenistä. Päivään voi kertyä montakin tuntia treeniä, eikä siinä oo mitään vikaa vaan niin pitääkin olla, mut ei ne treenit voi putkeen olla vaan välissä pitää olla aikaa palautua ja tankata.


35 36 37 38