01 02 03 Emilia Tuukkanen: SM-pronssi 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

SM-pronssi

34
Ekasta matsista, yritin pelailla vähän spider guardia :)
Näinhän ne kisat sitten menivät, pronssia tuli, eli huonommin kuin olisin halunnut. Ekan matsin voitin pistein 2-0, mutta olin aivan puhki matsin jälkeen, jäin vaan makaamaan sinne tatamin viereen :D Semifinaali mulla olikin sarjan alle 58,5kg moninkertasta suomenmestaria ja jopa euroopanmestaria vastaan. Matsi oli hiton tiukka, sain lopulta edun sweep-yrityksestä eli olin siis johdossa, mutta ihan viime sekunneilla vastustaja pääsi melkein ohi mun guardista ja sai siis hänkin sitten edun. Eli matsi meni tuomaripäätökselle, ja hävisin sitten niukasti. Kyllä harmitti hävitä noin tiukan taistelun jälkeen, ja vielä tiukimmin mitä bjj:ssä on edes mahdollista! Mutta toivottavasti ensi kevään Finnish Openeissa saan otella vielä samaa tyttöä vastaan, ja tällä kertaa terveenä ja teknisesti kehittyneenä. Nyt alan panostaa niihin juttuihin mitä kisoissa huomattiin multa puuttuvan ja olevan heikkoja, paljon tekniikkaa ja ratkaisuja niihin tilanteisiin missä musta tuntui aivan täysin voimattomalta, ihan kun en ois ikinä ollut niissä tilanteissa ennen :D

Vähitellen haluan alkaa myös siistimään ruokavalion puhtaaksi, ja saada painon hilattua lähemmäs tammikuun lopun EM-kisojen kisapainoa eli 52 kiloa. Nyt on tullut rellestettyä sen verran huolella tuolla ruokapuolella että tuntuu oikeestaan aika ihanalta ajatukselta syödä terveellisesti. Mutta tänään tehdään vielä lettuja ja käydään kiinalaisessa buffetissa!


BJJ SM 2012 mitalistit
Onneksi mulla on parhaat treenikaverit jotka osaa opettaa mua ja neuvoa mitä mun pitäs tehä! Ilman niitä en ois kyllä yhtään mitään :) Kiitos siis Aleksi, Santeri ja Tommi!! Siinä mulla on samassa nipussa valmentajat, sparrikaverit, ystävät ja tukijoukot. Ja välillä myös maailman ärsyttävimmät ihmiset. Ens kerralla on sitte kirkkaampi mitali!
35 36 37 38