01 02 03 Emilia Tuukkanen: Uneton Lahdessa 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Uneton Lahdessa

34
Näin vietän aikaa yöllä klo 0:51 kun uni ei tuu...
Mystistä. Yleensä tää tyttö nukahtaa samantien kun saa käpertyä peiton alle mutta ei tänään! Luulen tosin sen johtuvan siitä että oon ollu kipeänä ja sen takia nukkunut pari vuorokautta putkeen nii kropalla ei oo samanlaista tarvetta unelle kun sillon kun pääsee reenaamaan kovaa.

En siis jaksanu jäädä sänkyyn pyörimään ja turhautumaan vaan nousin, tein itelleni kupin(0,7dl kulhon...) teetä, sulatin pakkasesta vähän marjoja ja aion lukea kirjaa kunnes alkaa nukuttaa. Ja toki otin hyödyn irti tästä luppoajasta ja kirjotan tätä :)

 Alkaa vähitellen nakertamaan se, ettei pääse treenaamaan. Ja varsinkin kun nyt oon ollut vähän huolestuttavan usein kipeä, en oo saanut kunnollisia treenijaksojakaan suoritettua. Toivon mukaan se ei näy EM-kisoissa Lissabonissa tammikuun lopulla... Nyt siis toivon koko sydämestäni pikaista paranemista itselleni ja mahtavia kisoihin valmistavia treenejä :) Dieettikin pitää aloittaa ihan lähipäivinä, oon nyt vähän jo yrittänyt vähentää ruoan määrää ja parantaa sen laatua, en aio edes käydä vaa'alla ennenku oon muutaman päivän treenannu kunnolla ja syöny tarkasti, luku vois masentaa muuten :D Tarkotus olis siis etten tällä kertaa joutuis jumppaamaan kiloa pois tuntia ennen matsia jo valmiiksi kuihtuneesta kropasta.... hehe hyvin valmistauduit London Openeihin Emilia, just noin...
Lounas: Possun lehtipihvi, salaatti, appelsiini :)
35 36 37 38