01 02 03 Emilia Tuukkanen: Tule takaisin joululoma! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Tule takaisin joululoma!

34
Tänään se alko koulu nyt mullakin, yhyy! On vähän mun ymmärryksen yli menevää nörttitouhua taas kursseilla mut yritän selvitä! :D Tänään oli vaan tunnin iltatreenit, joissa lähinnä painittiin vaan. Tekniikkana Santeri näytti perus Roger Gracienkin käyttämän kauluskuristuksen mountista, sillä lähtee kyllä taju jos ei taputa ajoissa!
Syksyn Espanjan reissulta
Huomenna meen ennen koulua aamulla painimaan ainaki Severi Nenosen ja Tommi Pulkkasen kanssa, ja koulun jälkeen kiidän tukka putkella taas vetämään tyttötreenejä. Huomenna saattaa tulla uusiaki mimmejä mukaan nujuumaan, jess!
Dieetti on siinä vaiheessa että kaloreita tulee päivässä reilu 1000, eli aika vähän kun mun lepoaineenvaihduntakin on n. 1300kcal. Mut yllättävän hyvin pysyy nälkä poissa ja olo on energinen, treenitki menee tosi hyvin, en kaasuta enkä väsy mitenkään erityisen pahasti! Laitan jossain vaiheessa mun dieetin syömisiä tänne, missä on kalorit ja protskut ja hiilarit laskettu tarkemminkin.
Kauhee matkakuume on jo päällä, ku Santeri lähtee jo huomenna Espanjaan valmistautumaan kisoihin, ja mä seuraan sitte perässä 20. päivä. Malagasta tehäänki pikku road trip Roger Gracie Andalucian tiimin kanssa Lissaboniin, jossa EM-kisat siis järjestetään :) Lissabonista palaan vielä Malagaan ja lennän sieltä vasta 4.2 Suomeen, mahtava muutaman viikon kisareissu siis edessä! Ja sitä odotan erityisesti et saan olla dieetin vikan viikon (eli sen kaikista paskimman) Espanjassa, on vähä kivempi olla siellä nälissään ja löhötä rannalla ku olla täällä hytisemässä! Ja toki sit kisojen jälkee on ihana päästä mässäilemään kaikilla niillä herkuilla omnomonomonomm.
35 36 37 38