01 02 03 Emilia Tuukkanen: Heihei ylimenokausi :( 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Heihei ylimenokausi :(

34
Nonni. Nyt ollaan taas ruodussa, niin reenien kun syömisenkin kanssa. Viikko alkoi maanantaina hyvillä aamupaineilla ja vielä paremmilla iltatreeneillä, Suomeen tuloni jälkeen aiheena on ollut paljon butterfly guard, lähinnä alta pelattuna. Tiistai meni tyttötreeneissä ja tänään olin aamulla painimassa Mikael Lähdesmäen ja Santeri Liliuksen kanssa Gentailla, meni painit jotenki tosi hyvin ja oli hauskaa. Santerin kanssa on vähän outo ja vaikee painii ku se saa tehä jalkalukkoja nyt ruskeavöisenä ja mä en osaa yhtään nähdä niitä paikkoja mistä se hakee ne, ja no, vaikka näkisinki nii en osais puolustaa :D Mut näin sitä oppii.. Iltareeneissä sitte taas kokeilemaan uusia opittuja juttuja.

Oon aika hyvin saanu alotettua niiden tekniikoiden kehittämisen mitä EM-reissulla suunnittelinkin. Paljon on kyllä opittavaa, mut en jotenkin saa nyt bjj:stä tarpeekseni, voisin olla kokoajan salilla nujuumassa ja miettimässä miten tää berimbolo menikään ja mites mä sinne leg dragiin pääsen :) Vaikuttaa varmaan jonkun verran tähän motivaatioon tää pääntyhjäys-aika kisojen jälkeen, jolloin vaan söin ja painin ku huvitti. Nyt on siistiä taas treenata kunnolla ja keskittyä elämään ku urheilija.
Aamupala: Mango-mansikkasmoothie, teetä, ruisleipä kananmunalla ja vihanneksilla sekä puristeet

Välipala ennen treenejä: kananmunapuuroa, jonka seassa marjoja, macaa ja lucumaa sekä Herbalifen protskujauhetta. Lisäksi tietenki teetä ja puristeet.

PS. Mitä ihmettä olympiakomitea aattelee kun ne on poistamassa PAINIA lajivalikoimasta?? Mikä on sen perinteisempi olympialaji kun paini? Ollu mukana hitto alusta asti, ja nyt se sitte poistetaan ja joku golf ja melonta tulee tilalle. Viisautta. En arvosta varmaan mitään lajia (en edes jiu-jitsua) samanlailla kun painia. Se vaatii semmosta luonnetta ja sisukkuutta et siihen ei moni pysty. Toivottavasti komitea tulee vielä järkiinsä ja poistais vaikka sen kuviokellunnan tai kouluratsastuksen eikä painia.
35 36 37 38