01 02 03 Emilia Tuukkanen: Hiihtolomaaa! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Hiihtolomaaa!

34
Hiihtoloma ja hyvin aikaa treenata, ah! Eilen oli @leticilla Lahdessa Barreton järjestämät salikisat, jossa meidän Gentain tytöt oikeen loisti! Itse olin vaan huutelemassa ohjeita, mutta duunia tekivät Elina Nenonen (ellujumppaa.blogspot.fi), Maria Toivanen ja Mona Lindfors. Ellu ja Maria ottelivat samassa sarjassa ja taistelivat tiensä finaaliin molemmat voittaen kaksi matsia. Finaalissa reenikaverit eivät otelleet vaan kulta- ja hopeamitalisti ratkaistiin kivi-paperi-saksilla, jossa Ellun paperi vei murskavoiton Marian kivestä :D Mona hävisi yhden matsin ja voitti seuraavan saaden sarjastaan pronssia. Olin niiiiiiin ylpeä tytöistä!!
Erityisesti Ellun matsit oli lähellä sydäntä, ja jännitinki niitä aika paljon :D Ellu on niin rakas mulle ja sen kanssa tulee paljon treenailtua, niin oli ihana nähdä sen kovan työn tuottavan tulosta. PUSSSSS <3

"Avaimet ja lompakko unohtu kotiin ja joudun odottamaan monta tuntia  kaupungilla"-ilme
Tänään olin sitte itte painimassa Tommi Pulkkasen ja Santeri Liliuksen kanssa ja turpaan tuli nii että tuntui :D Mut jotenki sitä on päästään niin vialla että se vaan kasvattaa reenimotivaatiota.. Etenki EM-kisojen jälkeen oon alkanu arvostaa pannuun ottamista uudella tavalla. Silleenhän sitä parhaiten kehittyy ja tulosta tulee.
35 36 37 38