01 02 03 Emilia Tuukkanen: Perjantaiii! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Perjantaiii!

34
MOIIII
 Oon syönyt niin huonosti nyt lähiaikoina että on semmonen jatkuva huono olo. Ja silti on vaan saatava lisää :D Ihan hyvä että maanantaina alkaa taas normaali urheilijaelämä, treenit ja oikeeta ruokaa. 

Tänään on ollut ihana päivä, ei ollut koulua vaan oon pelkästään löhönnyt aamun tekemättä mitään erikoista, kävin Aleksin kanssa kahvilla ja nään Ellua (ellujumppaa.blogspot.fi) piiiiitkästä aikaa vielä ennen treenejä. Ja reeneissäkin aion pakottaa sen mun pariksi, on ollut ihan ikävä tätä naista.

Ostin ihania uusia kynsilakkoja muuten myös tänään, tosin ne menee reeneissä aina pilalle kuitenkin mut on hetken ajan kiva tuntea itsensä vähän naisellisemmaksi :) Tykkään myös käyttää paljon koruja, vaikka niidenki kaa saa aina säheltää ennen treenejä et muistaa varmasti ottaa kaikki pois. Meikkaaminen usein vapaapäivinä jää jos ei oo koulua, kun ohjelmassa on vaan yleistä köllimistä ja reenit.

Porvoossa Bernardo Farian (tällä hetkellä world ranking nro 1!!!) seminaarilla


<3 
Mikä ensin kokeiluun?
Piparitaikinaa joululta. Pakastin ison köntin joulun jälkeen dieetin alkaessa ja nyt tulee ihan joulufiilis :) Tosiaan ei taikinasta mitään pipareita tule, syön sen ihan pelkälteen, NAMI!
35 36 37 38