01 02 03 Emilia Tuukkanen: Hyvää syntymäpäivää mä! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Hyvää syntymäpäivää mä!

34
Chau <3
Tänään mä oon 21! Hihii, ei kyllä tunnu yhtään erilaiselta, vanhemmalta tai viisaammalta. 20-vuotiaana voitin EM-kisat, mitähän nyt 21-vuotiaana tapahtuu..? Elämä on mennyt hyvin erilailla kun mitä oon kuvitellut, mutta semmoista se on. Oon onnellinen just nyt ja just näin.
Lauantaina olin kunnon lahtelaisena katsomassa Salppurin kisoja. Tai toi on vähän harhaanjohtava, mentiin ystäväni Chaun kanssa sinne katsomaan vaan ilotulitukset lopuksi :D Mut olipahan hienot! Mun mielestä ilotulitukset on yleensä suurinta tuhlausta ja ihan täyttä kuraa mut nyt oli oikeesti aika makeet räiskeet.
Eilen (sunnuntaina) oli ehkä hauskimmat aamutreenit ikinä. Oltiin pienellä porukalla (mä, Simo, Tommi ja Santeri) ja pelailtiin pallolla alkulämmittelyksi. Oli ihan superkivaa! Sitte painittiin en nyt muista kuinka monta muutaman minuutin erää kimonon kanssa ja loppuun kolme viiden minuutin erää no-gita (eli siis ilman kimonoa, sortsit ja paita päällä). Eilen myös ilmottauduin ens viikonlopun No Gi SM-kisoihin AVOIMEEN sarjaan :D Huhhhuh. No ei oo ainakaan mitään hävittävää :)
Treenien jälkeen :) Mun Tatamin junnupuku on mun lemppari!
Mulla on muutama vuosi sitten kun pelasin vielä salibandya ollut paha rasitusvamma vasemmassa lonkankoukistajassa, ja se on nyt alkanut taas kipeytyä. Eilen reeneissä tunsin yhtä sweeppiä yrittäessä kun sieltä joku vaan kiristy yhtäkkiä ja koko jalka meni vähän toimintakyvyttömäksi. Nyt siis paljon pilatesrullalla ja tennispallolla rullailua ja venyttelyä, enkä käy lenkillä koska se on kaikista pahin sille.Toivottavasti ei tuu yhtä kipeeks kun viimeksi, sillon olin reilun kuukauden kepeillä.


Salppurin kisoista

Salppurin kisoista

Aamupala: kananmunakaurapuuroa vadelmilla ja Herbalifen protsku- ja pirtelöjauheella sekä valkoista teetä hunajalla :)

Nyt alan järkkäilee safkoja ja kotia iltaa varten, tulee sukulaisia ja kavereita kylään, moimoiii!
35 36 37 38