01 02 03 Emilia Tuukkanen: No Gi SM -hopee yms. 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

No Gi SM -hopee yms.

34
Viime viikonloppuna oli tosiaan No Gi SM -kisat, joissa kilpailin Eliten (purppura-, ruskea- ja mustavöiset) avoimessa sarjassa. Mulle tuli vaan yksi matsi koska meitä oli vain kaksi osallistujaa, ja hävisin sen guardin ohituksella eli kolmella pisteellä. Olin valmistautunut matsiin tosi huonosti, ja mulla oli tosi paljon vaikeuksia löytää motivaatiota näihin kisoihin reenatessa, koska 1. en tykkää niin paljoa painia ilman pukua 2. ei oo omaa sarjaa (alle 53,5kg). Mut kaduttaa etten tosiaan valmistautunut paremmin, mut häviö sinänsä ei vituta juurikaan, yllättävää kyllä :D
Mahtavan CrossFit-tyyppisen treenin ainekset
Tää viikko on kevyt viikko, vaan yks reeni per päivä, koska ens maanantaina alkaa treenaaminen Finnish Openeihin ja sit mennääki kovaa :) Siellä kilpailen Eliten alle 64 kg sarjassa, eli vähän isompia likkoja taas vastassa :D Suomessa kun ei oo korkeampivöisiä naisia ku kourallinen nii ei tarkemmissa sarjoissa riittäis osallistujia. 

Terveystiedon opettajan sijaisena


Koululainen
Tässä olikin sopivan olematon aasinsilta siihen, että oon superkiinnostunut toisen maailmansodan aikasista juutalaisvainoista ja Hitleristä muutenkin. Musta on kiehtovaa miten joku semmonen idiootti on saanu enemmänki ku pelkän Saksan kansan tuhoamaan juutalaisia. Ja Angela Lambertin Eva Braunista kirjotettu kirja on yks mielenkiintosimpia minkä oon ikinä lukenut. Mut ykkössijaa mun kirjalistalla pitää Polttouhrit (Gerald Green), joka kuljettaa sekä juutalaisperheen että saksalaisen lakimiehen tarinaa. Just sen lakimiehen tie SS-majuriksi on kiinnostava, koska tarina etenee päiväkirjamerkintöjen kautta. On huikeeta nähä miten sen asenteet juutalaisia ja natseja kohtaan muuttuu alun neutraalista siihen että se ite on mukana joukkotelotuksissa ja avustaa Zyklon B -kaasun ottamisessa käyttöön. Suosittelen sitä kirjaa ehdottomasti, mut kyl sevähän vie uskoa ihmisten hyvyyteen. 
35 36 37 38