01 02 03 Emilia Tuukkanen: De la rivan ohitusta ja aamulepo 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

De la rivan ohitusta ja aamulepo

34
Pretty as a picture.. eiku?
Eilen iltareeneissä Santeri Lilius näytti de la rivan ohitusta ja siitä jatkona half guardin ohitusta shoulder pressuren avulla. Mahtavaa perustekniikkaa joka oikeesti toimii! Viime viikkojen aiheena treeneissä on ollut berimbolo ja de la riva, nyt on vuorossa niiden puolustamisen opettelu. Tänään tyttöjen bjj-treeneissä aion näyttää miten berimboloa voi puolustaa nilkkalukolla, sekä de la rivan ohittamisen niinkun mä ite sen teen useimmiten.
Eilen treeneissä mulla oli tosi vetämätön ja veltto olo, en jaksanut painia kunnolla enkä liikkua todellakaan aktiivisesti, tekniikankin tekeminen tuntu raskaalta joten varmuuden vuoksi (kun on paljon flunssaa liikkeellä mun lähipiirissä) pidin lepoa tän aamun, jos eilinen väsymys ois johtunut alkavasta nuhasta. Mut ei ainakaan nyt oo mitään merkkejä siitä, joten illalla treenit vedän ihan normaalisti ja huomenna aamulla sitten kutsuukin lenkkipolku :)
Huomaan että kevät ja aurinko on vaikuttanu paitsi lenkkeilymotivaatioon, myös ruokavalioon. On helpompi syödä terveellisesti ja puhdasta ja raikasta ruokaa kuin pimeässä kaamosmasennuksen kourissa. Vaikkei mun Finnish Openeihin tarvikaan painoa pudottaa (siellä pienin sarja on alle 64kg, saisin semmosen 10kg lihottaa sinne :D ) niin haluun silti syödä puhtaammin ennen kisoja, jotta jaksan paremmin. Herbalifen tuotteet on taas kultaakin arvokkaampia, jotta saan kaikki vitamiinit, protskut yms. helposti ja tasaisesti pitkin päivää ilman kummempaa vaivannäköä. Mun mielestä helpointa on sekottaa pirtelö- ja protskujauhe puuron tai jugurtin sekaan mieluummin kuin tehdä smoothie,jotenkin se vaan tuntuu enemmän aamupalalta :D Ja maistuukin mun mielestä paremmalle.
Clipperin Detox-teetä, vettä, maustamatonta luonnonjugurttia marjoilla, Herbalifen pirtelö- ja proteiinijauheilla sekä acailla. Lisäksi puristeet (kalanmaksaöljy, monivitamiini, kuitu&yrtti, d-vitamiini&kalcium, VegetAce-vitamiini&antioksidantti ja rauta&c-vitamiini)
35 36 37 38