01 02 03 Emilia Tuukkanen: Finnish Open pronssi ja mun kaikkien aikojen kovin matsi 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Finnish Open pronssi ja mun kaikkien aikojen kovin matsi

34
Eilen sunnuntaina tosiaan ottelin (ja hävisin) Helsingissä Yasmine Wilsonia vastaan alle 64kg sarjassa.Tää päälle 30-v lontoolaismimmi veteli mua pitkin seiniä niin että tuntui :D Sain matsin jälkeen tietää että Wilson on mm. moninkertainen euroopanmestari ja MM-kultamitalisti (!!!!!!). Ja ruskeavöinenkin vielä. Ja kuulemma saa mustan vyön tän kauden jälkeen. Hmm. Perussettii, ihan mun tasonen vastustaja... :D Matsiin oon itseasiassa tyytyväinen, sain edes vähän haastettua sitä ja pistettyä vastaan ja haettua paria omaakin juttua mutta tuli kyllä turpaan. Tekniikassa jäin huimasti jälkeen, ehin just ja just puolustaa yhen jutun kun se jo haki uutta hyökkäystä, en saanut missään vaiheessa omia hyökkäyksiä aikaan tai mitään muutakaan järkevää. Se osas olla tosi hyvin lähellä ja eliminoida mun oman liikkeen, ja muutenkin Wilsonilla oli ihan mahtava superaggressiivinen ja nopea sekä lopetushakuinen tyyli, haluisin ite olla samanlainen!
Fiilikset on oikein hyvät nyt ja reenimotivaatio korkea. Seuraavat kisat on Rome International Openit kesäkuun lopussa, sillon pääsen omaan rakkaaseen -53,5kg sarjaan ekaa kertaa purppuralla,(Suomessa ei tosiaan ole korkeammille vöille näitä pieniä sarjoja) jänskää!
Tässäpä kaikki tältä kertaa, kuvia tulee ehkä joskus :D
35 36 37 38