01 02 03 Emilia Tuukkanen: Maanantai-fiilikset 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Maanantai-fiilikset

34
Tän viikon viikonloppuna on BJJ Finnish Openit, mahtavaa päästä kisaamaan ja ottelemaan ihan Euroopan huippuja vastaan, en oo ikinä ottanut niin kovia matseja kun mitä saan viikonloppuna, aika korvaamatonta kokemusta tulossa siis. Valmistautumiset on menneet hyvin, vaikka ilman dieettiä ja painonpudotusta on jotenkin vaikea päästä semmoseen oikeeseen kisafiilikseen, kun tosiaan alle 64kg sarjaan mä oon kymmenen kiloa alipainoinen :D Töitä on ollut normaalia enemmän nyt lähiaikoina ja se on toki vaikeuttanu bjj-treeneissä käymistä kun painimaan en voi mennä yksikseni kun mulle sopii vaan tarvin muitakin joille mun aikataulu sopii, onneks ei käyny kun pari kertaa viime viikolla niin etten saanut suunniteltua lajitreeniä tehtyä töiden takia.
Kohta lähden pitkälle ja matalasykkeiselle lenkille, ja illalla on bjj-treenit Gentailla. Huomennakin aamulla käyn juoksemassa ja illalla tyttö-bjj-treenit, mutta loppuviikosta otan kevyesti ja treenit vähenee kisojen lähentyessä, keskiviikkona käyn enää illalla painimassa kevyemmin, mutta torstaina ja perjantaina pidän kokonaan lepoa, jotta fiilis ois paras mahollinen lauantaiksi. Jännittääääää!!
Maustamatonta jugurttia ja omenanpaloja sekä Herbalifen vaniljanmakuista pirtelö-jauhetta, vihanneksia ja puristeet. Täydellinen aamupala.

Lenkille :)


35 36 37 38