01 02 03 Emilia Tuukkanen: Treeneistä ja dieetin aloittamisesta 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Treeneistä ja dieetin aloittamisesta

34
Aamupala-picnic
Piitkästä aikaa tulee vähän kuulumisia :) Ensin yksistä parhaista reeneistä aikoihin: Gentailla järkättiin naisten ja "pikkumiesten" (eli n. alle 75kg) leiri MM-kisoihin valmistautumista varten (oli siellä meitäkin siis jotka ei oo lähdössä jenkkeihin), mihin tuli ympäri Suomea bjj:n parhaimmistoa painimaan. Oli aivan mahtavaa, ja niin siistiä painia tosi hyvien lähes edes omankokoisten kanssa kaksissa 1,5h sparrireeneissä. Tosin kyllä tuntu illalla siltä että on jotain tehtykin :D On aika rankat tommoset pitkät pelkkää sparria sisältävät reenit, ja vielä tosiaan oikeesti superhyvien seurassa, eli ei voi ottaa yhtään erää kevyesti vaan on kokoajan oltava tarkkana.

Muuten treenit on menneet normaalilla tavalla, oon ollu lähiaikoina varsinki tyttöjen bjj-reeneistä aika fiiliksissä, koska oon vähän muuttanut niiden sisältöä. Nykyään ei niin paljoa sparrata siellä vaan drillataan tosi paljon tekniikkaa, erityisesti vähän haastavampia juttuja kuten berimboloa ja kiss of the dragonia. Ja uskon et sen ansiosta saan niitä vihdoin onnistumaan oikeesti sparrissakin! Jipii! Ja on ollu ihan huippua nähdä muiden tyttöjen onnistuvan ja oppivan myös, etenki ku suurin osa mun tyttöreeneissä kävijöistä on paininu alle vuoden, on ihan mieletöntä et ne vetelee berimboloa lämmittelyksikin ihan tosta noin vaan. M A H T A V A A .

Dieetti alkoi NYT kunnolla. On tässä ruokavaliota siistitty jo parin viikon ajan vähitellen mut nyt kaloreiden laskeminen ja ruokasuunnitelman noudattaminen oikeesti alko. Samalla tyylillä mennään ku EM-kisoihinki eli Herbalifen tuotteet on suuressa roolissa ja oikeestaan kaikilla aterioilla on jotain Herbalifen tuotteita, suurimmaks osaks syöminen perustuukin pirtelö- ja protskujauheiden, puristeiden, protskupatukoiden ja erilaisten urheilujuominen varaan, joilla varmistan että pienistä kaloreista huolimatta mun kropassa ois mahollisimman vähän eri makroravinteiden puutostiloja :) Esimerkkipäivä viime dieetiltä löytyy täältä, ja samalla pohjalla mennään nytkin siis. EM-kisoissahan olin aikalailla painossa jo kisoja edellisenä iltana mikä on ihan mieletön saavutus verrattuna edellisiin kisoihin, kun Lontoossa jouduin jumppaa kilon tunnissa ennen ekaa ottelua... heheh. Never again. Niistä kisoista, siitä paino-fiaskosta ja kultamitalista löytyy juttua täältä. Nälkä ei oo ollu, fiilis on hyvä ja oikeestaan tuntuu hyvältä aloittaa dieetti, puhdas syöminen ja kropan kiristely monen kuukauden lepsun syömisen jälkeen :)
Frozen yogurt, kahvi ja britti-cosmo


Käytiin Helen kanssa Lahden Seurhahuoneen hotla-aamupalalla... Aaaahh.  Ja jälkkäriks 2,5e skumpat!

HUOM! Kaikki nää ruokakuvat on ennen virallista dieetin aloitusta, ei ihan frozen yogurt ja toi hotelliaamupala skumpilla mee läpi :D
35 36 37 38