01 02 03 Emilia Tuukkanen: Ottelu mustavyötä vastaan ja muuta perussettii Espanjasta 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Ottelu mustavyötä vastaan ja muuta perussettii Espanjasta

34
Matsien jälkeen 
Eli torstain lennettiin reenireissulle Malagaan , jossa perjantaipäivä vaan oltiin ja nautiskeltiin rannalla. Lauantaiaamuna lähdettiinki sitten ajamaan 500 kilometrin päähän Alicanteen, jossa odotti pikkusalikisat.

 Mulla ei ollut kun yks matsi MUTTA se oliki sitte mustavyö Lilo Asensia vastaan (mm. tän vuoden Abu Dhabi Trialsien voittaja ja moninkertainan EM-mitalisti). Ja siis matsi meni hyvin, johdinki aluksi sweepillä mut sitte Lilo sweeppas mut takas (2-2) ja voitti lopuks eduilla. Huhhuh.

Hullua että sain noin hyvän matsin mua kaks vyöarvoa ylemmän kanssa! Oon todella tyytyväinen itteeni,vähän harmitta vielä etten lopuks saanu sweepattua ja sitte voitettua vaikka oli tosi hyvä paikka tornado-sweepille. Mut ei voi mitään :)

Nää kisat oli kivat ja siitä erikoiset et mua ei jännittänyt yhtään! Ehkä just siks et mulla ei ollu mitään paineita eikä odotuksia iteltäni, koska mulla ei ollu mitään hävittävää tässä matsissa. Kaikki odotti että mä häviin samantien lopetuksella, ja Lilolla oli varmaa hirveet paineet omalla kotisalillaan otella alempivöistä vastaan, vähän sellai tilanne et ois pakko voittaa.

Santeri otti yhden matsin ruskeevöisissä omassa painoluokassaan (voitti polvilukolla jossain puolessa minuutissa) ja yhden avoimessa (voitti pisteillä 37-0!!!!!!! haha) eli mahtava kisareissu siis tehty!

Nyt alkoi sitten todellinen LOMA ku kisat on ohi, eli ruokaa, biitsiä ja treenejä Malagan Roger Gracien salilla Pablo Cabon ohjauksessa. Mahtavat muutama viikko edessä siis :)

Fuengirolassa

35 36 37 38