01 02 03 Emilia Tuukkanen: DLR-nilkkalukkovideota ja treenikuvia 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

DLR-nilkkalukkovideota ja treenikuvia

34
Noniin nyt on aikalailla palattu arkeen, töihin ja treeneihin. Tai no nyt oon flunssassa ja siis pikku treenitauko mutta kuitenkin :) Keskiviikon bjj-reeneissä oli spider guardista pari mahtavaa sweeppiä ja polvilukko (tosin sen saa tehdä vasta ruskeavöisenä) eli ihan mun lempparihommia! Spider guard ja de la riva on mun ehdottomat lempparit jos ollaan alla, ja reenit menikin supernopeasti kun oli tarpeeks vaikeet, mutta silti toimivat, tekniikat joita joutui oikeasti miettimään.

Ekassa sweepissä kaverin seistessä toinen spider hook vaihettiin leg lassoksi ja toinen tavallaan inverted de la riva hookiksi ja siitä sitten potkastiin kaveri nurin, toimi ku häkä! Ja toisessa vastustaja on alhaalla toinen polvi ylhäällä jolloin taas otetaan lasso, toinen käsi menee kaulukselle ja siitä sitten pyöräytetään toinen alle, aika high tech mutta toimiva silti! Ja se polvilukko tulee näpsäkästi tosta tokasta sweepistä ihan pienellä soveltamisella.

Treenit on kulkeneet oikein hyvin, oon myös ekaa kertaa ikinä kisadieetin jälkeen saanut ees jonkinlaisen järjen pysymään päässä ruoan kanssa. Vaikka siis oon melkein joka päivä jotain pikkuherkkua syönyt, pääasiassa ruoat on olleet terveellisiä enkä ookkaan erityisemmin paisunut, oikeestaan ottanut vaan nesteet ja ehkä ihan pikkusen extraa kisapainoon lisää :) En tosin vaa'alla ole uskaltanut käydä, ihan vaan vaatteiden istuvuudesta päättelen :D Kun mulla on siis erikseen farkkuja yms. dieetin vikoille päiville kun sillon kaikki normikuteet vaan roikkuu, niin ne menee edelleen hyvin jalkaan.

Eilen käytiin Santerin (instagram @vouxande) kanssa kuvaamassa sille videota, jossa se selittää EM-kisoissa tekemäänsä de la riva -nilkkalukkoa BJJ Eastern Europen haastattelua varten (haastattelu julkaistaan maanantaina, videon voi jo käydä katsomassa TÄÄLTÄ ), aivan mahtava jalkalukko jonka saa tehdä valkovöisenäkin jo! Kiitos Veijosen Mikolle kuvaamisesta :)

Hehehehe. 

Mä yritän pyöriä kiss of the dragoniin, Santeri yrittää hakea mulle toe holdia.

Perhana jäin painelukkoon :(


35 36 37 38