01 02 03 Emilia Tuukkanen: Joogaa ja sparria sekä paljon kuvia 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Joogaa ja sparria sekä paljon kuvia

34
Eilen oli aivan täydellinen päivä! Harvinainen maanantai siis ;)

Vapaapäivän aamu alkoi laadukkaalla aamupalalla, johon kuului
-Kahvia tietenkin
-Supersmoothie (vettä, vadelmia, mustaherukoita, mangoa, mansikoita, banaania, Herbalifen F1-pirtelö- ja F3-proteiinijauhe, macaa, lucumaa, karpalojauhetta ja kookoshiutaleita)
-Iso lasi vettä
-Herbalifen puristeet (monivitamiini, omega, kuitu&yrtti, c-vitamiini&rauta, d-vitamiini&kalcium, RoseGuard-antioksidantti)

Aamupalan jälkeen lähdin 30 min juoksulenkille koiran kanssa, keli tosin oli märkä, huono ja liukas mutta hyvä hiki tuli silti, enkä kaatunut kertaakaan :D
Lenkin jälkeen oli vuorossa 45min joogatuokio dvd-ohjauksessa, en nyt muista kenen ohjaajan mutta tosi hyvä kuitenkin :D Rauhallista mutta rankkaa ja ihanaa.
En oo joogassa käynyt ikinä missään salilla, vaan ittekseni tehnyt erilaisia tasapaino-/kehonhallintaharjoituksia ja noissa tyttöjen bjj-reeneissä mitä vedän teettänyt samoja juttuja myös. Huomasi että niistä on ollut hyötyä, mutta tuli aivan valtavasti uusia jippoja tuttuihin liikkeisiin ja alkoi lopussa ihan pyörryttää kun veri lähti niin hyvin liikkeelle :)


Lounaaksi käytiin läheisessä kiinalaisessa ravintolassa sushilla, mun ultimate lemppariruokaa! Syön aina kauheet överit :D Lounaan jälkeen otin 40min päikkärit (aaahhh) ja sitten pitiki alkaa valmistautumaan iltatreeneihin.

BJJ-reeneissä oli puolentunnin perusalkulämmittelyt, juoksua, verryttelyä ja basic tekniikkaa toistoina/drilleinä, ja loppuaika, eli tunti, 6min sparrieriä. Aivan mahtavat treenit, rankat mutta hyödylliset. Vaikka uutta tekniikkaa ei tullutkaan, sain sparrit kulkemaan tosi hyvin, paljon onnistumisia ja omien vahvuuksien käyttöä (eli lähinnä pyörimistä alla toisen jaloissa :D) sekä kehittymistä.

Iltapalaksi söin taas samantyyppisen smoothien kuin aamulla ja vähän ruisleipää. Iltanaposteluna Supernaturalia katsoessa oli kuivattuja luumuja, mun lemppari karkinkorvike :)

Eilinen oli aivan mahtava päivä siis niin treenien kuin ruokienkin osalta, ja tänään on päivä lähtenyt käyntiin erittäin hyvin myös. Selän ja jalkojen lihakset ovat joogan ja kovien sparrireenien yhdistelmästä hellinä, mut se on vaan hyvä asia :)

Sitten vielä yks mahtava loistava ihana uutinen. Viikonloppuna solmin sponsorointisopimuksen Grab&Pull -yrityksen kanssa, joka tarkoittaa sitä että mun treenivarustus on hoidossa loppuvuodeksi!! Jee! Saan käyttööni laadukkaita kimonoita ja muita reenikuteita, ja pääsen tekemään tekniikkaopetusvideoita niiden sivuille (englanniksi). Oon todella innoissani, mahtavaa edustaa yritystä jonka tuotteisiin uskoo (aivan kuten mun ravintosponsori Herbalife).
Nam!

Rebuild Strenght -protsku Herbalifelta

Viikonlopun cheat dayn tulokset ;)

Iltapäivän rentoutumista Supernaturalin parissa


Reilu viikko sitten tyttöjen bjj-reeneistä kuvia alkulämmittelyistä. Tässä triangeli-kuristusta lämmittelydrillinä.

Ja tässä käsilukkoa.
35 36 37 38