01 02 03 Emilia Tuukkanen: Täytetyt avokadot/kesäkurpitsat 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Täytetyt avokadot/kesäkurpitsat

34
Nam
2-4hlö
Tarvitset
-kesäkurpitsan
-2 avokadoa
-loraus kookosmaitoa
-2 munaa
-1/4 paprikaa
-vähän sieniä
-katkarapuja

Täytteitähän voi oman maun mukaan vaihdella, oikeastihan noihin sopii melkein mitä vaan täytteeksi. Itse pidin näistä :) Jos ei tarvi olla dieettiruokaa niin suosittelen kermaa tai maustettuja creme bonjour -tuotteita vielä sekaan.

1. Halkaise kesäkurpitsa ja avokadot, kaiverra niihin lusikalla tilaa täytteelle, laita uuni jo kuumenemaan 200 asteeseen. Kannattaa ne kaiverretut palaset säästää tietenkin, ite aion tehä niistä treenien jälkeen wokin lisäämällä vaan kanaa sekaan.
2. Paista sieniä ja paprikoita vähän pannulla, lisää pannulle kookosmaito ja anna kiehahtaa nopeasti
3. Sulata katkaravut siivilässä kuuman veden alla, laita ne ensimmäiseksi kurpitsoihin/avokadoihin.
4. Lisää kookosmaito-sieni-paprika-paistos tasaisesti niihin.
5. Riko munat lasiin, sekoita haarukalla hyvin. Lusikoi sitä niin, että täytteet ovat mahdollisimman hyvin peitossa.
6. Jos olet onnekas etkä ole dieetillä, ripottele kunnolla juustoraastetta päälle.
7. Paista uunissa kunnes kananmunahyytelö on jähmettynyt ja täytteet ovat pinnalta ruskistuneet.

Katkaravut kannattaa sulattaa ennen täytteeksi laittoa, jotta niistä ei irtoa nestettä ja koko ruoasta tule vetistä

Tältä ne näytti juuri ennen uuniin menoa :)

Jälkkäriä

Tätä Santerin ruokaa olisin kyllä mieluummin syönyt, pekonimunakas <3 





35 36 37 38