01 02 03 Emilia Tuukkanen: FIT-lehden juttu, Grab&Pull tekniikkavideo ja satatuhatta kuvaa 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

FIT-lehden juttu, Grab&Pull tekniikkavideo ja satatuhatta kuvaa

34
Paras urheilulehti!
On niin paljon asiaa että pää räjähtää! Alotetaan siitä että oon vihdoin terve ja kunnossa, ja päässyt kunnolla treenaamaan. Maanantaina painin ekaa kertaa sairastelun jälkeen kun tehtiin pyhiinvaellusmatka Porvooseen Sport Academy NRO 1 :lle yhden Suomen parhaimman bjj-ottelijan, mustavyö Greger Forsselin salille. Treenithän ei olleet erityisen kevyet, pelkkää sparria lähemmäs 2h, mut täytyy sanoa että mun cardio yllätti mut ihan täysin ja jaksoin yllättävän hyvin painia, kun ottaa huomioon että oon ollut flunssassa enemmän ja vähemmän melkeen kuukauden. Ja tuntu kun iso kivi ois pudonnu harteilta kun vihdoin pääs painimaan ja treenaamaan, tuntui niiiin hyvältä olla väsynyt ja hikinen ja endorfiinihuumassa pitkästä aikaa. Tän viikon oonkin siis paininut ihan normaalisti, ja hyvin oon jaksanut. Jee!

Tää kuva kertoo kaiken mun ruokavaliosta nyt
Tän kuun FIT-lehdessä ilmestyi sivun mittanen juttu musta ja jiujitsusta, jos ette ole lehteä vielä hankkineet niin käykääpä nythetipaikalla ostamassa se lähimmästä lehtipisteestä. Myös viimeisimmässä FIGHT SPORT -lehdessä oli juttua meidän seurasta ja myös musta ja mun vetämistä treeneistä, ja muutenkin koko lehdessä on teemana normaalia enemmän bjj, joten sen voi myös lisätä ostoslistalle.

Muutama päivä sitten ilmestyi Youtubessa mun ja Santerin varustesponsori Grab&Pullin tekemät tekniikkavideot, toisessa mä näytän mun lempparisweepin spider guardista (tunnettu myös paskasweeppinä), ja toisessa Santeri nilkkalukkovariaation 50/50-guardista. Mun video löytyy TÄÄLTÄ , lisäksi otettiin paljon kuvia.

AINIIN !!! Varasin eilen lennot Los Angelesiin eli MM-kisat, täältä tullaan!! Miten hurjaa! En ois kyllä sillon kun vajaa neljä vuotta sitte alotin Lahden Patomäessä peruskurssin uskonut että lähtisin vielä MM-kisoihin Jenkkeihin. Mun alottaminenhan oli niinkin pienestä kiinni ku että näin Ellun statuksen facebookissa siitä kuinka kivat ekat reenit oli bjj:n peruskurssilla olleet, ja mä päätin sitten lähteä myös mukaan :D

Ihanaa kevättä!
Tyttöreeneissä drillattiin de la rivaa ja berimboloa


Testissä oli ZeroPointin kompressiosäärystimet, toimii! Ja näyttääki vielä söpöltä


Tästä lähtee se mun sweep tekniikkavideolla

35 36 37 38