01 02 03 Emilia Tuukkanen: Kesätauolta moikka! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Kesätauolta moikka!

34
ANTEEKSI!!! Mä en jotenkin MM-kisojen jälkeen vaan saanu aikaseks tulla kirjottamaan ja ei mua nytkään oikeestaan huvittais. Mutta siis. Kisareissulta Los Angelesista ei tullu mitalia, mutta se reenileiri millä oltiin Mendesin veljesten salilla oli jotain aivan uskomatonta. Ei sitä voi edes kuvailla miten hienoa oli olla treenaamassa siellä maailman huippujen kanssa. Käteen jäi paljon tekniikkaa ja ihan yleistä tietoa siitä miten tommoset superstarat treenaa, ja nyt oonkin muuttanut omia treenejä mahdollisimman paljon niiden kaltaisiksi. Paljon drillia ja paljon sparria, pitkiä eriä useita. Ei tuhlata aikaa mihinkään punnerruksiin tai kuperkeikkoihin, vaan suoraan lämmöt drillaamalla ja tekniikoilla ja sitten sparria mahdollisimman paljon.

Mä nyt kesän kirjottelen miten sattuu, tuntuu ettei oo mitään kerrottavaa :D Mut nyt kun seuraaviin kisoihin on paljon aikaa ja oon vähän niinku lomalla muka jiujitsusta niin en aio ottaa tästäkään ressiä. Ei mulla kyllä oikeesti oo lomaa reeneistä, mietin jo ihan täysillä ens vuoden EM-kisoja jotka on sitten se seuraava iso tähtäin, ja treenaan kaks kertaa päivässä, mutta nyt voin välillä vaihtaa painit tuolla ihanassa säässä juoksemiseen tai joogaan jos huvittaa :)

Instagram on oikeestaan ainoa aktiivisena pysynyt some-tili, joten siellä mua seuraten pysyy aika hyvin perillä mun arjesta ( @empuii ) ja treeneistä.

Syksyllä edessä on taas Espanjassa treenileiri, jonka vetää legenda Roger Gracie. Espanjaan liittyen voi olla enemmänkin uutisia kohta :)
35 36 37 38