01 02 03 Emilia Tuukkanen: Nenoset ja Clark Gracien seminaari 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Nenoset ja Clark Gracien seminaari

34
Viimeiset 10 päivää on mennyt aivan älyttömän nopeesti. Meidän ihana kummipoika perheineen on ollut kyläilemässä, ja päivät on menneet hujauksessa. On ollut ihanaa kun Ellu ja Severi on olleet meillä lasten kanssa touhuamassa :) Melkein itketti kun ne lähti lentokentälle, mutta mä onneksi nään ne jo kahden viikon päästä kun tulen jouluksi Suomeen. En malta odottaa sitä, ihan mahtavaa päästä näkemään ystäviä ja perhettä ja treenaamaan Barretolle piiiitkästä aikaa!

Nyt täällä Roger Gracie Academyllä on ollut Clark Gracien seminaari. Pääsin ite kaksiin treeneihin, toiset oli enemmän itsepuolustushommia, ja toinen sitten tiukkaa tekniikkaa mm. kuuluisaa omoplataa :) Näissä toisissa treeneissä pääsin treenaamaan ja sparraamaan hollantilaisen 2013 mustavöisten euroopanmestarin Yasmin Sewgobindin kanssa. On aina huikeeta päästä painimaan niin korkeatasoisten naisten kanssa, ja Yasmin on vielä kaiken lisäksi aivan ihana tyyppi. Pääsin myös painimaan Clarkin kanssa ja aikamoista kyytiähän sieltä tuli :D Kokoajan sillä oli joko omoplata, kimura tai triangeli hakusessa ja mä yritin epätoivoisesti olla näyttämättä ihan tumpelolta. En sitte tiiä onnistuinko.

POPOT <3
Meille tuli viime viikolla lähetys Pop Villagelta, kenkäsponsoriltamme. Mä sain ihanat harmaat poposet ja Santeri mustat. Ja näähän on siis hajustetut, mikä on mun mielestä aika mielenkiintoinen yksityiskohta :D Mulla on vaniljantuoksuiset ja Santerilla mustikan. Munkin kengät tuoksuu kyllä enemmän mustikalle, koska nää matkasi samassa paketissa,  ja se mustikka on sen verran voimakkaampi. Aivan mahtavat kengät, tehty Espanjassa, ei kovin kalliit (taitaa olla reilu 30€), näppärät ja mukavat jalassa. Käytän näitä sekä töissä että salilla nyt släbäreiden tilalla, kun on viileempi.

Käykääs tilaamassa omanne joululahjaksi -->  www.popvillage.co.uk

Jengi koossa

Fanni

MjasRakas ihana kummipoika

Ellu


Perusacait ;)

<3

Cark Gracien kanssa fanikuvassa

35 36 37 38