01 02 03 Emilia Tuukkanen: EM-fiasko 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

EM-fiasko

34
EM-kisat ei ois voineet mennä huonommin, vaikka oisin hävinnyt ekan matsin. Kun oisin ees päässyt siis ottelemaan. Lyhyesti selitettynä: painoluokkani on 53,5kg, virallisella testivaa'alla olin 53,4kg eli hieman jopa alipainoinen. Virallisella kisavaa'alla olinkin 53,6kg eli samantien diskaus, ei auttanut edes kiivas väittely toimitsijoiden kanssa. Pettymys ja v*tutus on valtava, olen vihainen niin itselleni kuin myös IBJJF:lle ja heidän saakelin eri lukuja näyttäville vaaoilleen. Jos olisin tiennyt vaakojen heittävän, olisin tietenkin jumpannut painoa tuon 100g alemmas, mikä käy kuitenkin ihan helposti. Ja aikaakin siihen olisi ollut enemmän kun tarpeeksi, menin kuitenkin sinne oikealle vaa'alle ajoissa jo puolisen tuntia ennen matsini alkua, että pääsisin syömään, suoraan siitä testipuntarilta siis koska luulin olevani painossa. En voinut uskoa silmiäni kun näin sen lukeman 53,6kg ja tajusin etten pääse ollenkaan ottelemaan.

No asialle ei voi mitään enää, nyt pitää vaan alkaa miettiä uusia tavoitteita. Päätavoite on tottakai MM-kisoissa loppukeväästä, sitä ennen haluan ainakin muutamat kisat käydä. Nyt varteenotettavimpina vaihtoehtoina ovat Munchen Openit tai ADCC trialsit reilun kuukauden päästä, mutta ainakaan nyt ei vielä ole ketään vastustajia sinne vielä ilmoittautunut eli saa nähdä mitä käy. Sitten on Rome Openit ja NOGI EM-kisat joihin aion myös mennä.

Oon syönyt niin järkyttävän paljon sunnuntain jälkeen, etten vieläkään ole tuntenut ollenkaan nälkää :D Oon vaan lappanut kaksin käsin kaikkea mahdollista suuhun. Tänään aamulla oli niin kamala olo että oli pakko tehdä acaita aamupalaksi, vaikka olinkin luvannut etten viikkoon syö mitään edes etäisesti terveellistä.

Yhteistyökumppanien saralla asiat ovat erittäin hyvällä mallilla kisapettymyksestä huolimatta. Saimme uuden sponsorin, The Paleo Coffee Companyn briteistä, joka tarjoaa meille ihanat kahvihetket. Lisäksi uusden ravintosponsori Nuzestin kautta saamme markkinoiden laaduikkaimmat proteiinit, jotka ovat täysin paleo- ja vegaanivaatimukset täyttäviä. Huikeeta syödä protskua jossa on vain 4-6 ainetta, ja kaikki niistä luonnollisia. Nuzestilla on myös sellainen terveysjuoma kaikista mahdollisista superfoodeista, jonka avulla on helppo dieetilläkin pitää huolta vitamiinien yms saannista täysin luonnollisesti ilman yhtäkään e-koodia tai outoa sanaa ainesosaluettelossa.35 36 37 38