01 02 03 Emilia Tuukkanen: EM-kisoihin valmistautumista 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

EM-kisoihin valmistautumista

34
Pari päivää sitten julkaistiin alustava otteluaikataulu, ja sen mukaan mun sarja, eli ruskeavöiset alle 53,5kg, otellaan sunnuntaina 25.1. Mun sarjassa on 5 ottelijaa, enkä malta odottaa että kaaviot julkaistaan muutaman päivän päästä! Alkoi kyllä heti jännittää enemmän kun näki oman ottelupäivän ja keitä mun sarjassa on… On se kisaaminen vaan niin hermojaraastavaa. Joka kerta mietin et nyt on saakeli vika kerta ku lähen tähän hulluuteen mukaan  mut niin vaan kisailu on jatkunut :D En todellakaan vieläkään osaa hallita jännitystä täysin, tuskin koskaan opinkaan, olen vain oppinut elämään sen tosiasian kanssa että pari viikkoa ennen kisoja menee kestoperhoset vatsassa ja nukahtamisvaikeuksien kanssa otteluiden pyöriessä jatkuvasti mielessä. Painonpudotus on onneksi hyvällä tavalla ajatuksia poisvievää, sen takia on päivittäin mietittävä kisoja syömisten suhteen, mutta itse ottelemisesta stressaamisesta saa hetkeksi taukoa.

Paino on pudonnut mutta on myös vielä jäljellä ihan tarpeeksi että sen kanssa saa taistella. Mutta tuskin joudun taaskaan jumppaamaan tai mitään, sen verran hyvällä mallilla ollaan jo :) Mulla on ollut kokoajan hyvä ja energinen olo, jaksan treenata hyvin ja palaudunkin ihan normaalisti. Kylmä vaan meinaa olla kokoajan. Täytyy sanoa että meidän uskomattoman acai-sponsori Fine Fruits Clubin päivittäisten acai-annosten ansiosta dieetti on huomattavasti kivempaa kuin ennen ;) Vieläkin on vaikea uskoa että voidaan oikeasti syödä joka päivä herkulliset acai-annokset.

Treeneissä olen keskittynyt nyt kisatekniikoihin ja omiin mukavuusalueisiin, sparrannut paljon pitkiä eriä (joko 8 tai 10min) ja joogannut ainakin hetken joka treenin yhteydessä pitääkseni kropan kunnossa. Pieniä loukkaantumisia on nyt ollut, mutta ei mitään kisoihin vaikuttavaa. Olen myös pysynyt täysin terveenä jo muutaman kuukauden putkeen, mikä on tälläiselle kesto-flunssailijalle erittäin iloinen juttu. Ylimääräisiä aerobisia painonpudotus-lenkkejä ei ole tarvinut tehdä, kun joka päivä poljen fillarilla töihin ja takaisin 30min per suunta eli tunnin aerobinen tulee automaattisesti joka päivä. Tuntuu kyllä että jalkalihakset on noin miljoona kertaa vahvemmat ja isommat kuin puoli vuotta sitten.

EM-kisojen jälkeen avataan Santerin kanssa omat nettisivut, ja luultavasti tämä rakas bjj-blogini siirtyy sitten sinne :) Mutta tarkemmin siitä sitten kun ne on oikeasti valmiit.

Muistakaahan tilata uudet Gamenessin puvut yms treenivarusteet www.totalshop.fi alennuskoodeilla Emil1a tai Santer1 (-10%) vielä tammikuun ajan!

Acai kelpais muillekin :D

Dieetti-taivas
Mm. tämä uusi Gameness Feather saatavilla Total Shopista

Alekoodilla Emil1a -10% Total Shopin verkkokaupasta! 
35 36 37 38