01 02 03 Emilia Tuukkanen: Female Fight Cup, Lilius Barnatt BJJ & MMA, seminaari Porvooseen sekä Rooman kisat 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Female Fight Cup, Lilius Barnatt BJJ & MMA, seminaari Porvooseen sekä Rooman kisat

34
Lauantaina oteltiin Lahdessa Female Fight Cupin puitteissa vain naisille suunnatut kilpailut, joista voittajille jaettiin palkinnoiksi rahaa, sekä kaikkien osallistujien kesken arvottiin sponsorini Scramblen lahjoittamia tuotepalkintoja. Päivän aikana oli ihan huikeita matseja, ja oli ilo nähdä, miten korkeatasoista jiujitsua Suomen naisten keskuudesta löytyy ihan valkovöistenkin matseista.

Näitä kisoja olen järkännyt joulukuusta asti, ja en voi kyllä sanoin kuvailla miten helpottunut ja onnellinen olen että A. Kaikki meni hyvin ja B. Ne on nyt ohi. Monien viimehetken perumisten/muutosten/toiveiden/yms yleisen sähläyksen takia hetken aikaa jo tuntui, ettei tästä tule yhtään mitään. Mutta tosiaan, kaikki meni enemmän kuin hyvin, melkein 120 ottelua käytiin läpi vajaassa viidessä tunnissa ilman mitään kommelluksia, vain 1 jääpussi piti ottaa käyttöön koko päivänä, ja kaikki saatiin hoidettua kunnialla läpi.

Tarkemmin kisoista voit lukea BJJ Suomen sivuilta:

http://bjjsuomi.fi/female-fight-cup/
http://bjjsuomi.fi/kolumni-girl-power/

Nyt ainakin tuntuisi siltä, että ensi pääsiäisenä olisi ehdottomasti vuorossa Female Fight Cup II varsinkin kun nyt tiedän paremmin miten kaiken voi hoitaa, jotta välttyisi tälläiseltä yöunet vievältä stressiltä. Valtavat kiitokset kuuluu Barreton / Total Centerin porukalle, jotka tulivat auttamaan järjestelyissä aamusta saakka. Kiitokset ehdottomasti myös tapahtuman sponsoreille Total Shopille, Eimi Kalusteelle sekä Lilius Barnatt BJJ & MMA :lle.Tästä päästäänkin seuraaviin mahtaviin uutisiin, eli siihen missä treenataan nykyään! Pohjustuksena: asutaan Santerin kanssa Benalmadena Costalla, joka on aika lähellä Fuengirolaa, ja Roger Gracie Spain -sali sijaitsee Malagassa, jonne meiltä ajaa 30-45min. Joten kun Santerille ja meidän ystävälle ex-UFC -ottelijalle Luke Barnatille avautui mahdollisuus pistää oma sali pystyyn Torremolinokseen (meiltä 10-15min matka) ei siinä kauaa tarvinut miettiä kiinnostaako. Edustetaan edelleen Roger Gracie -tiimiä eikä tässä ole muutakaan draamaa mitä jotkut ovat ilmeisesti spekuloineet, vaan yksinkertaisesti tuli tilaisuus toteuttaa pitkäaikainen unelma ja samalla säästää bensakuluissa. Eli jos satut Malagan suunnalle ja treeni kiinnostaa, ei muuta kun tervetuloa Torremolinokseen! Salille pääsee helposti junalla ja se on ison ostarin vieressä, eli jos on käynyt huono tuuri ja matkaseuraa ei jiujitsu kiinnosta pätkän vertaa, heidät voi lempata shoppailemaan treenien ajaksi.

Uudella salilla :)
Seuraavan kerran olen tulossa Suomeen toukokuussa, kun saan kunnian vetää seminaarin Porvoossa Greger Forsellin Sports Academy No. 1 -salilla. Treenejä on perjantai-iltana 13.5 yhdet klo 18-20 sekä lauantaina 14.5 kahdet klo 12-14 ja 15-17, joista jälkimmäiset ovat vain naisille. Eli ei muuta kun merkinnät vaan jo kalenteriin ja suunnittelemaan kevätreissua kauniiseen Porvooseen painimisen merkeissä!

Ensi viikonloppuna on IBJJF:n Nogi EM-kisat sekä Rome International Openit. Ei tunnu yhtään todelliselta että muutaman päivän päästä pitäis otella, kun on ollut niin paljon kaikkea hommaa ja reissua lähiaikoina, mutta eiköhän nyt kun FFC on saatu pois huolenaiheista, ole vähän helpompi saada kisamoodi päälle. Sekä puvulla että ilman mun sarjassa oli yhteensä 3 tyttöä kun viimeksi katsoin, eli 2 matsia per päivä vähintään tulossa, plus toki avoimen ottelut. Ihan työntäyteinen kisaviikonloppu siis edessä, ja toista Nogi euroopanmestaruuttahan tässä tietenkin ollaan lähdössä hakemaan.

Oon siitä onnekas, että mun työpaikalla arvostetaan mun urheilu-uraa, ja mulla on mahtava pomo joka auttaa järkkäämään kaiken niin että mun on mahdollista kisata. Vedän edelleen siis erilaisia jumppia ja mm. suppailua Sofia-opistolla Fuengirolassa, mukaan vaan hikoilemaan jos satut lähistölle.


Suppailu on ehdottomasti mun lempparitunti töissä 


Scramblen nogi-kamat on ihan pettämättömät myös vesileikkeihin!

35 36 37 38